55 000 de Led-uri

… Si probabil tot atatea mult mai multe aparate foto.

Un oras de fotografi, o tara de fotografi, o lume de fotografi. Contribui si eu la efortul comun al mapamondului de a documenta tot ce rasare in fata ochilor. Ca are viata sau nu are, nu e important. O camera in plus (a mea) ce mai conteaza? Daca masina am parcat-o greu, cu camera foto nu am nici o problema. E loc pentru toate. Aglomeratie, forfota, lume in toate directiile, unii trec indiferenti, altii nu. Cu capul in sus, prin “tunel” sau pe langa. Toti fac poze. “Wow”, “Zici ca e 3D!!!”, “kitsch”, “superb”, “kkt”. Totul acompaniat de blitzuri, in fluiere ritmice de politisti iritati care “dirijeaza” circulatia. Good night Sibiu … wherever you are!

Foto: G. Serban (www.gserban.com)

image

Este minunat. O adevarata sarbatoare. Ma face sa ma mandresc inca o dată cu orasul meu”, spune Maria, una dintre mamicile care si-a fotografiat de zor copilul, avand drept fundal instalatiile tocmai pornite. 

image

haoleu 

Kitsch total, tiganie demna de doi regi si un imparat cu tronurile la Hermannshit! Sunt curios cat a costat frecangeala asta pe bani publici si cine a incasat malaiul?

image

michael

ba…mie imi place…ca e sau nu kitsch , totusi este ceva mai altfel iar copiii cel putin chiar se vor bucura !

image

darius

critici voi, cu flori desarte, care roade n-ati adus, e usor a scrie rahaturi, cand nimici nu ai de spus…. papagali

image

sibian

apai pe unii nu va multumeste nimeni.Sunteti oameni cenusii.Poti sa sti este sigla de la Walt Disney e superb!

image

Andrei

@41 Arata-mi mie un “gospodar adevarat” in Ro care sa fi facut o bijuterie din orasul lui si eu il manc. In afara de furat n-au facut nimic altceva in nici un alt oras

image

Alex 

In Gent avea aceiasi forma de castel, iar oamenii au fost incantati. Oare de ce noi, romanii, trebuie sa transformam orice subiect in ocazie de cearta si sa ne injuram unii pe altii?

image

sibiu

Ai dreptate Andrei.Sibiul e cel mai tare ! Nu are rost sa ne prindem mintea cu carcotasii astia. 

image

 Joan

”Marele oras occidental Iasov!” Sa fim seriosi… :)) 

image

Un Mos Craci

Da, cu siguranta copiii apreciaza, in rest… un mare kitch. Si inca ceva. M-am uitat mai cu atentie… alea nu sunt LED uri ci becuri, deci toata tzigania si consuma de rupe

image

 WTF!

Kitsch grobian din banii contribuabililor sibieni,zum kotzen…cum zice neamtu.

image

Serios?

Un ***, nimic mai mult :))

image

s

cand manelistul dotat cu prost gust primeste fonduri publice iese un astfel de kitsch

image

eu

Uite ca voi nu aveti nici macar aceste ”kitch-uri”… Ce e si mai interesant,e ca am prieteni din restul tarii care vin special sa vada aceste ”kitch-uri”.

image

mentalistul

ce frumo$$$$$$$$———— NOOTTTT plm palat UaU altceva nu or gasit a face…

image

joseph

Mda, nu pricepeti nimic. 
E un pic de culoare intr-o viata complet cenusie. 

image

mare disperare

ba ala cu economia in singe recunoaste ca iti este ciuda ,ba o tot dai inainte cu kiciurile ,bai am asistat la inaugurare zeci de mii de sibieni au fost incintati asa ceva este unic in tara voastra de kiciuri ,ba dute iai pe toti libidinosi si frustrati sibiului si carativa ca nu va cere nimeni parerea

image

joseph

Da, 17, si tu mai bine i-ai da pita cu slana copilului tau cand iti cere o ciocolată.

image

xxxx

Nu voi intelege niciodata comentariile stupide. In orasul asta daca se face ceva, e urat. Daca nu se face nimic, primarul e un idiot. mai oameni buni, ce Dumnezeu doriti de la oamenii astia care sunt pe aici?

Sursa comentarii: Turnul Sfatului: (3, 2, 1… 50.000 de leduri aprinse peste strada Nicolae Bălcescu

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
Website: Joy Ride Coffee

Nu pierde ocaziile de a reacționa când vede lucruri care îi vorbesc. Îi place lumea asta așa cum e ea - cu lumini și umbre, între care se întrevăd nenumărate nuanțe de gri. Adoră să fie înconjurat de oameni normali. Situl de față, care nu reclamă nu știu ce pretenții, le este dedicat intr-un fel. (V. Bojan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *