Bela Vida

Brasil, Paraiba, João Pessoa.

Ce poti descoperi cautand cliseele clasice: fotbalisti nascuti direct din nisipul de pe plaja sau dansatoare de samba, neobosite, pline de sex appeal?

image

Poti da de exemplu peste niste tipi foarte relaxati care vin total aleator pe o plaja, intra cu o plasa de pescuit de vreo 3-4 ori direct in Atlantic si prind 6 pesti, 5 moluste, 2 crabi si 12 shrimps. In pauzele de lansat “navodul” trag o baie zdravana, se sparg de ras din cine stie ce motiv, dupa care stau sa se usuce la soare cu o caipirinha in mana (caipirinha – un cliseu de data aceasta complet REAL!), plina de arome, servita mdest din pahare de plastic. In final zambesc fotografului si ii multumesc in toate felurile posibile ca i-a fotografiat insistent (fara sa ceara fotografii si fara sa intrebe “pentru ce sunt” ) si dispar pe biciclete cu prada in galeata. Prada care in cateva minute va fi deja transformata intr-o mancare proaspata, extrem de gustoasa (pe verificate!) si suficienta pentru 3-4 persoane. Pe seara apar din nou la fel de joviali si bine dispusi. Si la fel in fiecare zi. Ma intreb ce rost are sa muncesti aici in rai? Daca mai adaugam si lumina razanta in care se petrece totul avem o imagine perfecta a unor vieti pline care par ca nu au nevoie de nimic in plus.

Suntem foarte aproape de ecuator in plina iarna. Iulie 2014, Brasil, Paraiba, João Pessoa.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
Website: Joy Ride Coffee

Nu pierde ocaziile de a reacționa când vede lucruri care îi vorbesc. Îi place lumea asta așa cum e ea - cu lumini și umbre, între care se întrevăd nenumărate nuanțe de gri. Adoră să fie înconjurat de oameni normali. Situl de față, care nu reclamă nu știu ce pretenții, le este dedicat intr-un fel. (V. Bojan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *