Black friday-ul cafelelor

Stau in fata calculatorului de ceva ani. Evident in functie de interesele si lucrurile care m-au pasionat, sporadic am participat la mai multe comunitati online pe diverse teme: fotografie, video, motociclism, biciclete, nutritie, inot, munti, cafele etc.

image

Fara nici o ezitare pot sa spun ca cea mai frumoasa comunitate online este cea creata de Liviu Fratila – espressoman.ro Participantii au cea mai mare deschidere in a oferi explicatii incepatorilor si in acelasi timp maxima deschidere pentru a descoperi cat mai multe lucruri in acest domeniu. In acelasi timp nu sunt autosuficienti (cum se intampla in comunitatile foto) si nu au de demonstrat nimanui nimic. Orgoliile stau inca la locul lor, oamenii bucurandu-se de o cafea extraordinara la ei acasa. Sper sa fie asa si de acum inainte.  Felicitari lui Liviu pentru initiativa!

Tot lui Liviu i se datoreaza si antrenarea importatorilor de echipamente relevante in espresso (si nu numai)  in reducerile din aceste zile. Detalii gasiti aici, sigur serverele nu vor cadea. Este timp si de documentare, bafta!

Detalii legate de campanie: http://www.espressoman.ro/black-friday/

Da, exista viata si dincolo de IT, laptop-uri, SSD-uri, dincolo de foto, dincolo de emag, f64, domo, evomag etc.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
G. Serban
Website: Joy Ride Coffee

Nu pierde ocaziile de a reactiona cind vede lucruri care ii vorbesc. Ii place lumea asta asa cum e ea - cu lumini si umbre, intre care se intrevad nenumarate nuante de gri. Adora sa fie inconjurat de oameni normali. Situl de fata, care nu reclama nu stiu ce pretentii, le este dedicat intr-un fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *