Sus Jos – cu bicicleta

image

O imagine “luata” cu telefonul mobil in plimbarea de sambata. Traseul “luat” si el cu GPS-ul aceluiasi telefon spune ca am pedalat 56 km. Dealtfel, telefonul, m-a si felicitat printr-un e-mail:

CONGRATULATIONS – A New Personal Best for Cycling! Largest Elevation Climb 1537 m

Generosi, prietenii, mi-au dat si ei cate un “like” la pozele de pe Instagram. Ar fi fost o sambata perfecta (in ciuda ploii) daca n-ar fi aparut tipul cu mountain bike-ul negru. Fara sa-l aud, ma “lua”  in depasire prin partea stanga si disparea rapid dupa prima serpentina. Dupa 10 minute cobora pe contrasens in viteza urmand ca dupa alte zece minute sa-l simt din nou in depasire. In cateva minute la fel ca inainte cobora in viteza, trecand pe langa mine ca si cand nu existam. Cand se intampla asta de doua-trei ori intr-o jumatate de ora, ori e semn ca ai imbatranit ori poti sa tragi dreapta, sa observi natura, sa faci fotografii, sa mergi acasa, sa te joci cu copilul “Sus-Jos” sau “Nu te supara frate”,

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
Website: Joy Ride Coffee

Nu pierde ocaziile de a reacționa când vede lucruri care îi vorbesc. Îi place lumea asta așa cum e ea - cu lumini și umbre, între care se întrevăd nenumărate nuanțe de gri. Adoră să fie înconjurat de oameni normali. Situl de față, care nu reclamă nu știu ce pretenții, le este dedicat intr-un fel. (V. Bojan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *