Fotografia pozitiva

Lumea fotografiei e plina de lamentari. Cica nu se mai fac fotografii ca alta data, ca toata lumea face poze cu nemiluita si nu mai rasare nimic interesant.
Impotriva lamentarilor am avut anul trecut doua aparitii foarte frumoase: “Cuba Continua” si “Ultima Transhumanta” Bumbut si Lumpan. Ca sa amintesc numai ceea ce s-a concretizat intr-un album. De lucrat serios au mai lucrat si altii.
In 2013 avem din nou doua albume: “Mandrie si Beton” si “Bumbata” (premiata curand). Calinescu si Bumbut. Partea frumoasa (si utopica cu ceva ani in urma) este ca aceste documentari fotografice excelente au fost sustinute si finante in avans chiar de catre cumparatorii albumelor.  Beton!
Partea si mai tare este ca Petrut Calinescu trage inca serios la proiectul The Black Sea iar Cosmin Bumbut a plecat Teleleu (detalii in curand).

image

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
Website: Joy Ride Coffee

Nu pierde ocaziile de a reacționa când vede lucruri care îi vorbesc. Îi place lumea asta așa cum e ea - cu lumini și umbre, între care se întrevăd nenumărate nuanțe de gri. Adoră să fie înconjurat de oameni normali. Situl de față, care nu reclamă nu știu ce pretenții, le este dedicat intr-un fel. (V. Bojan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *